Overzicht van nieuwsberichten juli 2021

Maak kennis met de griffiemedewerker 20 juli 2021

Afbeelding:Maak kennis met de griffiemedewerker

Na heel veel mooie kennismakingen de afgelopen periode, is het aan mij om deze rubriek af te sluiten. Ik ben Rozanne Boer, 24 jaar en geboren en getogen in Sliedrecht. In juni 2020 ben ik uit dit mooie dorp vertrokken, om een dorp verderop in te trekken bij mijn liefde Wouter. Als rasechte Sliedrechter was die stap natuurlijk moeilijk, maar ik ben gelukkig nog (bijna) iedere dag in Sliedrecht te vinden.

Maak kennis met VVD Sliedrecht 16 juli 2021

Afbeelding:Maak kennis met VVD Sliedrecht

Wij zijn Roelant Bijderwieden, Sjors van Wijngaarden en Thea de Ruiter-van den Dool. Roelant is fractievoorzitter en werkzaam als docent wiskunde. Sjors is raadslid en werkzaam als AVG-consultant. Thea is burgerraadslid en doet vrijwilligerswerk.

Maak kennis met de werkgeverscommissie 13 juli 2021

Afbeelding:Maak kennis met de werkgeverscommissie

De gemeenteraad heeft met de griffie zijn eigen ondersteuning en daardoor ook een rol als werkgever. Een groot deel van de werkgeverstaken en bevoegdheden is gedelegeerd aan de werkgeverscommissie van de griffie. Iedere fractie heeft een vertegenwoordiger in deze commissie: Ria de Mul-Donker (SGP-ChristenUnie), Vincent Prins (CDA), Roelant Bijderwieden (VVD), René de Munck (D66), Wim Blanken (PRO Sliedrecht), Ben van der Plas (PvdA) en Mark Jongeneel (Slydregt.NU).

Maak kennis met SGP-ChirstenUnie Sliedrecht 09 juli 2021

Afbeelding:Maak kennis met SGP-ChirstenUnie Sliedrecht

Wij zijn de SGP-ChristenUnie Sliedrecht. Onze diverse fractie bestaat uit (foto van links naar rechts): Joanne Ligthart die blij wordt van vuistdikke dossiers die zij helemaal mag uitspitten, Kees Ippel de man van de cijfers, Jan Visser die zich helemaal thuis voelt in ons baggerdorp, fractievoorzitter Cees Paas die werkzaam is als ZZP’er, Johan Oostrom die hart heeft voor de zorg, Fijke Mulder die directeur van vereniging Helpende Handen is, Ria de Mul de sociale vrouw en Arnoud Spruijt, de sportieve sociaal geograaf. Onze wethouder is Piet Vat die als ervaren schipper koers houdt.

Maak kennis met PvdA Sliedrecht 06 juli 2021

Afbeelding:Maak kennis met PvdA Sliedrecht

Wij zijn Ben van der Plas (63, fractievoorzitter), Gökhan Torun (28, raadslid) en Esther Gruppen (53, burgerraadslid). Samen met veel mensen achter de schermen vormen wij PvdA Sliedrecht. Wij werken aan een sterk en sociaal Sliedrecht.

Maak kennis met de besluitvormende vergadering 02 juli 2021

Afbeelding:Maak kennis met de besluitvormende vergadering

De gemeenteraad van Sliedrecht maakt gebruik van het vergadermodel BOB. Dit staat voor Beeldvormend, Oordeelsvormend en Besluitvormend. Als laatste volgt de besluitvorming in de gemeenteraadsvergadering.