Overzicht van nieuwsberichten 2021

Maak kennis met de beeldvormende vergadering 10 mei 2021

Afbeelding:Maak kennis met de beeldvormende vergadering

De gemeenteraad van Sliedrecht maakt gebruik van het vergadermodel BOB. Dit staat voor Beeldvormend, Oordeelsvormend en Besluitvormend. In dit model wordt eerst Beeldvormend informatie opgehaald.

Maak kennis met de bodedienst 06 mei 2021

Afbeelding:Maak kennis met de bodedienst

Een vergadering van de raad is niet compleet zonder de aanwezigheid van een bode. Wij zijn betrokken vanaf het moment dat een vergadering wordt ingepland tot dat de deuren dichtgaan na afloop en doen dat in goede samenwerking met de griffie. We zorgen ervoor dat het publiek zich welkom voelt, voorzien iedereen van koffie en thee en ondersteunen de griffie en (burger)raadsleden bij de voorkomende werkzaamheden. We kijken er naar uit om iedereen weer te mogen ontvangen in de raadzaal!

Maak kennis met de raadsgriffier 03 mei 2021

Afbeelding:Maak kennis met de raadsgriffier

Ik ben Rumo van Aalst, 49 jaar, getrouwd met Josanne, papa van Bart (12), Lenthe (9) en Jens (6) en baasje van onze lieve hond Belle. In 2010 heb ik mijn geboorteplaats Steenbergen ingeruild voor het mooie Woerden. Naast het gezin zijn Josanne en ik op dit moment druk met alles rondom de bouw van onze nieuwe woning. Sinds 2018 mag ik als raadslid ook mijn tijd en energie steken in de gemeente waar wij al weer meer dan een decenium ontzettend graag wonen.

Alle informatie over de gemeenteraad nu op één plek! 20 april 2021

Afbeelding:Alle informatie over de gemeenteraad nu op één plek!

Sliedrecht vernieuwt! Vanaf nu is alle raadsinformatie te vinden op raad.sliedrecht.nl. In één oogopslag vindt u informatie over de eerstkomende vergaderingen, de vergaderstukken, maar ook al het nieuws uit de gemeenteraad, de vergaderkalender en de ingekomen stukken. Maak kennis met alle (burger)raadsleden uit Sliedrecht. Wie zit er in welke fractie en in welke commissie?

Burgemeester Jan de Vries geïnstalleerd 13 april 2021

Afbeelding:Burgemeester Jan de Vries geïnstalleerd

In een buitengewone raadsvergadering op dinsdagavond 13 april jl. is de heer mr. drs. J.M. (Jan) de Vries beëdigd en geïnstalleerd als nieuwe burgemeester voor gemeente Sliedrecht.

Jan de Vries kandidaat burgemeester voor Sliedrecht 02 maart 2021

Afbeelding:Jan de Vries kandidaat burgemeester voor Sliedrecht

De benoeming van een nieuwe burgemeester is weer een stap dichterbij. Gisteravond, 2 maart, besloot de gemeenteraad om Jan de Vries (55 jaar) uit Goudriaan voor te dragen voor deze functie aan de Commissaris van de Koning.