Live uitzending Gepauzeerd

Er is geen actieve pagina
vergroten Sluiten

Vergadering : Beeldvormend - Gemeenteraad Sliedrecht, 04 oktober 2021 21:15:00

Algemene vergader informatie

Geen live uitzending mogelijk vanwege de opzet van de avond.

U bent van harte welkom bij deze beeldvormende vergadering over het thema Veiligheid. U kunt meepraten en hoeft zich daar niet vooraf voor aan te melden.

Datum:
04 okt. 2021, 21:15
Locatie:
De Lockhorst, Sliedrecht
Voorzitter:
T.W. Pauw
Griffier:
H.M. Vos-Hulleman

Agenda

Hoofdvergadering

De Lockhorst, Sliedrecht
 • Het gevoel van veiligheid is een basale menselijke behoefte. Veiligheid en vertrouwen kunnen worden gezien als essentiële factoren voor een leefbare en gezonde samenleving. Tijdens deze themabijeenkomst zal de raad worden geïnformeerd over de uitvoering van het integraal veiligheidsplan, het lokale veiligheidsbeeld en relevante (beleids)ontwikkelingen, de veiligheidsbeleving van de inwoners en de integrale samenwerking om de veiligheidsbeleving te vergroten. 

  De burgemeester trapt deze themabijeenkomst af.

  De gesprekken tijdens deze beeldvormende vergadering met de diverse toezicht- en handhavingsteams worden vormgegeven door middel van zogenaamde speeddates. 

  Aanwezig vanuit de gemeente is het Team Openbare Orde en Veiligheid (Danielle Vleugel, Fleur Baeten, Guus Hanegraaf, Marije Goldschmeding).

  Vanuit de politie is aanwezig de Operationeel expert wijk en er zijn vertegenwoordigers van de toezicht- en handhavingsteams in de gemeente Sliedrecht. Er is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen. 

  Een factsheet met cijfers is op 30 september bij de agenda geplaatst. 

  Vanwege de opzet van de vergadering in de vorm van speeddates, is een informele opstelling van de zaal noodzakelijk. Omdat de speeddates met de diverse partijen gelijktijdig worden gehouden (er wordt tussentijds gerouleerd) wordt deze bijeenkomst niet live in beeld en geluid uitgezonden.

   

   

   

Algemene stemmingen

Uitklappen Inklappen