Maak kennis met VVD Sliedrecht

16 juli 2021

Wij zijn Roelant Bijderwieden, Sjors van Wijngaarden en Thea de Ruiter-van den Dool. Roelant is fractievoorzitter en werkzaam als docent wiskunde. Sjors is raadslid en werkzaam als AVG-consultant. Thea is burgerraadslid en doet vrijwilligerswerk.

Roelant woont met heel veel plezier in Sliedrecht en hij vindt het geweldig hoe bedrijven en verenigingen Sliedrecht naar buiten vertegenwoordigen. Over de hele wereld zijn er Sliedrechtse bedrijven actief, doen zaken of hebben nevenvestigingen. 'Ik krijg altijd een glimlach als ik elders in het land een auto of busje uit Sliedrecht zie, voor mij voelt dat als een moderne baggeraar.' aldus Roelant.

Sjors is geboren en getogen in Sliedrecht. 'Sliedrecht is een mooi dorp om in te wonen, maar er zijn veel zaken die beter of anders geregeld kunnen worden', zo vertelt Sjors. Hij vindt het belangrijk dat je de vrijheid moet hebben om je leven zelf in te richten. Leven en laten leven is dan ook het motto.

Thea is burgerraadslid en heeft geen betaalde baan. Naast het raadswerk is zij vrijwilliger bij museumhuis Van Meerten in Delft en ze volgt cursussen op het gebied van kunst en antiek. Je kunt haar door het hele land tegenkomen op beurzen en tentoonstellingen. Na een paar keer de VVD fractie te hebben bezocht is zij terecht gekomen in het raadswerk. 'Het is natuurlijk prachtig als je ziet dat projecten waaraan je als fractie hebt meegewerkt uiteindelijk gerealiseerd worden', aldus Thea.

De VVD ziet graag dat inwoners van Sliedrecht vrijheid hebben om hun leven in te richten zoals zij dat willen en ondernemers alle mogelijkheden hebben om te ondernemen.

VVD

Terug naar nieuws