Maak kennis met PvdA Sliedrecht

06 juli 2021

Wij zijn Ben van der Plas (63, fractievoorzitter), Gökhan Torun (28, raadslid) en Esther Gruppen (53, burgerraadslid). Samen met veel mensen achter de schermen vormen wij PvdA Sliedrecht. Wij werken aan een sterk en sociaal Sliedrecht.

Gökhan: 'Doordat ik heel mijn leven lang in Sliedrecht woon, beschouw ik Sliedrecht als mijn dorp, mijn thuis. Mijn drijfveer is, dat ik een progressief verschil wil maken. Voor een divers dorp met kansen voor alle Sliedrechters. Dit doe ik door zelf als raadslid initiatief te nemen en door in het politieke debat ideeën naar voren te brengen. Vanuit mijn politieke overtuiging, wil ik het sociaaldemocratische geluid in Sliedrecht laten horen.'

Esther: 'Nu is het tijd om mij in te zetten voor de burgers in Sliedrecht. Jong of oud, nationaliteit, arm of rijk, wat voor geloof je hebt, dat maakt voor mij geen verschil. Respect staat bij mij bovenaan. Als burgerraadslid mag ik mee denken en adviseren over alles wat er in de raad besproken wordt. Ik ben er trots op dat wij laatst de motie buurtgezinnen hebben ingediend. Deze motie is door de raad aangenomen. Wij hopen dat buurtgezinnen nooit meer uit Sliedrecht verdwijnt. Alles begint namelijk bij de basis.'

Ben: ‘Er moeten binnenkort belangrijke keuzes worden gemaakt op het gebied van wonen, duurzaamheid en ruimtelijke kwaliteit. Dat vraagt om zorgvuldige afwegingen en een beetje lef om die keuzes voor de toekomst ook écht te maken. Het worden boeiende tijden!’

PvdA

Terug naar nieuws