Alle informatie over de gemeenteraad nu op één plek!

20 april 2021

Sliedrecht vernieuwt! Vanaf nu is alle raadsinformatie te vinden op raad.sliedrecht.nl. In één oogopslag vindt u informatie over de eerstkomende vergaderingen, de vergaderstukken, maar ook al het nieuws uit de gemeenteraad, de vergaderkalender en de ingekomen stukken. Maak kennis met alle (burger)raadsleden uit Sliedrecht. Wie zit er in welke fractie en in welke commissie?

Doe mee!
Op de site zijn diverse manieren beschreven waarop u als inwoner mee kunt praten, denken en doen met de gemeenteraad.
De gemeenteraad in actie zien? De vergaderingen kunt u ook live bijwonen via deze website.

Abonnement
Wilt u op hoogte blijven van alle nieuw toegevoegde vergaderingen, vergaderstukken en andere documenten? Maak dan gebruik van het gratis e-mailabonnement. U krijgt na het aanmelden minimaal wekelijks een e-mailbericht met de laatste
informatie.

Vragen of suggesties?
Neem dan contact op met de grfifie via griffie@sliedrecht.nl. 

social-media

Terug naar nieuws