Nieuwe gezichten in de gemeenteraad πŸ‘‹πŸ» Geralda Kooiman-Meerkerk

Gepubliceerd op: 06 juli 2022 12:07

Mijn naam is Geralda Kooiman en ik ben 34 jaar. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Sinds 2011 woon ik in Sliedrecht en ik vind het fijn om in deze gemeente te wonen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in het basisonderwijs, waar ik lesgeef aan groep zes en daarnaast nog wat andere coΓΆrdinerende taken vervul. πŸ‘©β€πŸ« Verder ben ik ook betrokken bij het jeugdwerk in onze Hervormde Gemeente.

Omdat mijn vader 'vroeger' 😊 gemeenteraadslid was, ging het bij ons thuis regelmatig over politiek. Daar is mijn interesse voor de plaatselijke politiek gewekt. Mijn eerste jaren in Sliedrecht heb ik mij er echter niet mee bezig gehouden, maar nu doe ik dat zeker wel. Ik vind het mooi dat ik de kans gekregen heb om mij actief in te zetten voor ons mooie dorp. Want sinds 5 april ben ik burgerraadslid namens de fractie SGP-ChristenUnie.

Wat ik interessant en mooi vind om te zien is hoe binnen Sliedrecht allerlei projecten tot stand komen en het enthousiasme en de betrokkenheid te zien van onze Sliedrechtse raad. Wat fijn om deel te mogen uitmaken van deze grote groep mensen die zich actief bezighoudt om het beste voor Sliedrecht te realiseren. πŸ‘Œ

Ik hoop mijn steentje, met name op het sociale terrein, bij te kunnen dragen. Vanuit mijn baan als leerkracht en kijkend met mijn ogen als moeder hoop ik mij vooral in te zetten voor onze jeugd. Onder andere; goed #onderwijs, activiteiten voor jong en oud en passende zorg voor iedereen die dat nodig heeft. πŸ‘©β€βš•οΈ Ook het thema 'wonen' vind ik erg belangrijk, want het zou fijn zijn als er voor onze jeugd ook later voldoende woonmogelijkheden zijn in Sliedrecht!

Geralda Kooiman-Meerkerk