Nieuwe gezichten in de gemeenteraad πŸ‘‹πŸ» Claudia Verheul

Gepubliceerd op: 08 juni 2022 09:06

Ik ben Claudia Verheul, 26 jaar jong en ik woon mijn hele leven al in het fijne dorp Sliedrecht. In het dagelijks leven werk ik bij ASVZ als persoonlijk begeleider op het logeerhuis in Dordrecht en één dag in de week werk ik in het facilitair bedrijf. πŸ™‹β€β™€οΈ

De zaterdagen die ik niet werk, geef ik vrijwillig training bij Uniek Volley van Sliedrecht Sport. 🏐 Hoe ik enthousiast ben geraakt om de raad in te gaan? Dat is gekomen door Mark Verheul zijn interessante verhalen over de politiek en over PRO Sliedrecht. Terwijl ik altijd heb geroepen dat de politiek niets voor mij is, heb ik een paar jaar geleden toch besloten om mij actief in te zetten voor ons mooie dorp.

Wat ik onder andere in deze vier jaar wil bereiken, is dat we het sportaanbod in stand houden en uitbreiden. In het bijzonder voor de jongeren, ongeacht het inkomen van ouders. Dit betekent bijvoorbeeld ook het weer gratis maken van een zwemdiploma voor ieder kind in Sliedrecht. πŸŠβ€β™€οΈ Maar wat ook een belangrijk doel voor mij is: dat politiek begrijpelijk blijft voor iedereen en dat er door mijn enthousiasme meer jongeren geΓ―nteresseerd raken! πŸ€”

Claudia Verheul