Nieuwe gezichten in de gemeenteraad ๐Ÿ‘‹๐Ÿป Annebeth Schild-de Jong

Gepubliceerd op: 29 juni 2022 12:06

Mijn naam is Annebeth Schild- de Jong en ik ben een geboren en getogen Sliedrechter. Vier jaar geleden ben ik getrouwd met Martijn. In 2020 zijn we ouders geworden van onze dochter Naema en in dit najaar verwachten we ons tweede kindje. ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป In het dagelijks leven ben ik coรถrdinerend begeleider in de gehandicaptenzorg bij Stichting Philadelphia in Zwijndrecht.

Een van mijn credo's luidt; 'vier alles wat te vieren valt' en daarom organiseer ik in mijn vrije tijd graag (familie)feestjes, of andere evenementen. Daarnaast ontspan ik het liefst met het lezen van een thriller of ben ik bezig in de tuin. ๐Ÿชด

En nu; de plaatselijke #politiek. Ik ben niet direct een politicus, snap weinig van veel moeilijke woorden, maar gelukkig bestaan er in de #gemeenteraad en binnen de fractie van SGP-ChristenUnie geen domme vragen. ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ Ik zie daarin juist de uitdaging, en die pak ik met beide handen aan. Veel is nog nieuw voor me, maar ik hoop vooral een betrokken en benaderbaar raadslid te zijn voor u als inwoner, en dat weer terug te vertalen in mijn raadswerk.

#Sliedrecht is in mijn ogen een heerlijk dorp om in te wonen, te beleven en in op te groeien. Graag zet ik mijn gekregen talenten in om dat zo te houden en als het kan te verbeteren. Heeft u vragen of opmerkingen voor de gemeenteraad? Ik hoor ze graag!

Annebeth Schild-de Jong